Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Bližšie informácie o súboroch cookies nájdete v sekcii webstránky Cookies.

    • Slideshow
    • Slideshow
    • Slideshow
    • Slideshow
    • Slideshow
    • Slideshow
    • Slideshow
    • Slideshow
    • Slideshow
    • Slideshow

    Ochrana osobných údajov

    Prevádzkovateľ: 

    Obec Tuhrina

    Tuhrina 70, 082 07  Tuhrina
    Slovenská republika
    IČO: 00327905

    Zodpovedná osoba:

    v zmysle čl. 37 GDPR - Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č.2016/679, resp. §44 Zákona č.18/2018 Z.z.

    BROS Computig s.r.o.
    Zádubnie 169, 010 03 Žilina
    Slovenská republika
    IČO: 36734390
    Mirosla Bros, tel.: +421 903 606458
    email: brosland@brosland.eu

    Prehlásenie o spracovaní osobných údajov

         Obec Tuhrina (ďalej „Prevádzkovateľ“) zhromažďuje, spracováva a používa osobné údaje v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a robí všetko potrebné tak, aby zabezpečil súlad s týmito právnymi predpismi.

        Prevádzkovateľ bude spracúvať osobné údaje len na ten účel, na ktorý boli získané. Prevádzkovateľ vyhlasuje, že bude spracúvať osobné údaje len v súlade s dobrými mravmi a bude konať spôsobom, ktorý neodporuje zákonu o ochrane osobných údajov, ani iným všeobecne záväzným právnym predpisom a ani nebude tieto predpisy obchádzať. Prevádzkovateľ po splnení účelu spracúvania osobných údajov, bez zbytočného odkladu zabezpečí likvidáciu osobných údajov pokiaľ to osobitný zákon nevyžaduje inak.

          Prevádzkovateľ zabezpečí primeranú úroveň ochrany osobných údajov, tiež chráni spracúvané osobné údaje pred ich poškodením, zničením, stratou, zmenou, neoprávneným prístupom a sprístupnením, poskytnutím alebo zverejnením, ako aj pred akýmikoľvek inými neprípustnými spôsobmi spracúvania a za týmto účelom prijal a prijíma primerané bezpečnostné opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov.

          Prevádzkovateľ bude spracúvať osobné údaje v súlade s právami dotknutej osoby. Dotknutá osoba má právo získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje, ktoré sa jej týkajú. Ak prevádzkovateľ takéto osobné údaje spracúva, dotknutá osoba má právo získať prístup k týmto osobným údajom a informácie o:

    •  účele spracúvania osobných údajov,
    • kategórii spracúvaných osobných údajov,
    • identifikácii príjemcu alebo o kategórii príjemcu, ktorému boli alebo majú byť osobné údaje poskytnuté, najmä o príjemcovi v tretej krajine alebo o medzinárodnej organizácii, ak je to možné,
    • dobe uchovávania osobných údajov; ak to nie je možné, informáciu o kritériách jej určenia,
    • práve požadovať od prevádzkovateľa opravu osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby, ich vymazanie alebo obmedzenie ich spracúvania, alebo o práve namietať spracúvanie osobných údajov,
    • práve podať návrh na začatie konania podľa,
    • zdroji osobných údajov, ak sa osobné údaje nezískali od dotknutej osoby,
    • existencii automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania.

    Úradné hodiny

    Pondelok: 8.00 - 11.30 12:30 - 16.00
    Utorok: 8.00 - 11.30 12:30 - 16.00
    Streda: 8.00 - 11.30 12:30 - 16.00
    Štvrtok: 8.00 - 11.30 12:30 - 16.00
    Piatok: nestránkový deň

    Fotogaléria

    Kalendár

    Počasie

    meteoblue